Blijf op de hoogte van onze recepten, want van geitenzuivel maak je de lekkerste gerechten!

Wij dagen je uit om het experiment aan te gaan! De zoete nootachtige smaak vormt een heerlijke balans met de ingredi√ęnten van dagelijkse dag. We plaatsen geregeld nieuwe recepten, zodat je jezelf en je gasten eens goed kunt verwennen.

We zoeken de warmte op bij een 40 minuutjes durende goed geurende oven.

  • Hoofdgerecht
  • 40 minuutjes

Soms smaakt iets nóg lekkerder wanneer je wat meer tijd in de bereiding steekt en ziet het er ook nog eens mooier uit. Deze ovenschotel met aardappel en geitenkaas is zeer geschikt voor een gezellig etentje en is super simpel te maken. Een gegarandeerd goede verrassing!

Lees verder!

Koude tijden vragen om krachtvoer. Dit is bij uitstek het moment voor een hutspot.

  • Hoofdgerecht
  • 25 minuutjes

De juiste portie energie is belangrijk en al zeker in deze tijden, waarin temperaturen dreigen te dalen tot het vriespunt en daar al dan niet verder onder. Tijd om het vuur te ontsteken, een robuuste pan uit de kast te pakken en over te gaan tot het voer dat ons warm houdt.

Lees verder!

Ooit al durven beginnen aan zelfgemaakte hangop ontbijt? Super lekker en gezond. Jummie!

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuutjes

Ooit al durven beginnen aan zelfgemaakte hangop ontbijt? Super lekker en gezond en bovendien kan je de creativiteit de vrije loop laten met dit gerecht.

Lees verder!

Stukjes vers fruit, gezonde geitenmelk en een goede portie havermout.

  • Hoofdgerecht
  • 10 minuutjes

Een klassieker die we al van jongs af een kennen. Het bordje havermout waarmee we de dag vol energie kunnen beginnen. Heerlijk zoals we hem altijd al gewend zijn maar uitermate geschikt om mee te experimenteren.

Lees verder!

Geitenkaassalade met croutons van mueslibrood.

  • Bijgerecht / Hoofdgerecht
  • 20 minuutjes

Lekker fris voor halverwege de middag of als volwaardige maaltijd aan het einde van een drukke werkdag. Deze geitenkaassalade met vers mueslibrood neemt wat tijd in de voorbereiding, maar stelt je zeker niet teleur. Een ideale lunch!

Lees verder!

Knäckebröd met geitenkaas. Hard van onder, zacht van boven.

  • Bijgerecht / Hoofdgerecht
  • 15 minuutjes

Een volkoren cracker staat garant voor de nodige energie. Een ideale basis voor het uitvoeren van de klusjes om het huis, maar net zo goed een krachtige bodem voor het zwaardere werk op en rond de boerderij.

Lees verder!

Verbaas jezelf met een tosti geitenkaas

  • Bijgerecht / Hoofdgerecht
  • 15 minuutjes

Met geitenkaas een heel andere tosti, maar minstens net zo lekker. Zeker in combinatie met wat vers gesneden tomaatjes en rucola is de tosti om je vingers bij op te eten. Kortom, binnen no-time een lekker tussendoortje of gewoon een goede stevige maaltijd, mits je er een paar neemt.

Lees verder!

Lekkere win­ter­peen­soep met geitenkaassaus

  • Hoofdgerecht
  • 30 minuutjes

Heb je onze gerechten nog niet geprobeerd? Dan is er werk aan de winkel! Zo gaan we deze maand voor een gezond winters soepje, met oer hollandse ingredi√ęnten. Erg gezond vanuit de basis, super makkelijk om te maken en klaar in een handomdraai! Een lekkere winterpeensoep met overheerlijke (en natuurlijk biologische) geitenkaassaus.

Lees verder!

Romige linguine met broccoli en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 20 minuutjes

In onze catalogus met maandelijkse recepten dagen we je uit om het experiment aan te gaan en ook dit keer hebben we weer een gezonde uitdaging  voor je klaar staan. Namelijk: Romige linguine met broccoli, walnoot, semi-gedroogde tomaten & biologische geitenkaas!

Lees verder!

Spekpannenkoeken met geitenkaas, walnoten en appelsalade

  • Hoofdgerecht
  • 30 minuutjes

Een pannenkoek is altijd goed, lekker met stroop of kaas. Maar heb je ze wel eens gecombineerd met geitenkaas? Een verrassend lekkere combinatie! Zeker met extra toppings als honing en walnoten. Zo geef je in een handomdraai een speciale twist aan je standaard pannenkoek. Probeer maar eens!

Lees verder!

Een frisse salade met warme geitenkaas

  • Bijgerecht
  • 10 minuutjes

Tijdens de koude dagen of gewoon tijdens het lekkere weer, wat is er lekkerder dan een warm hapje tussendoor? Lekker toch!? Geitenkaas is bijzonder goed te combineren met een frisse salade, want de nootachtige smaak vormt hierop een hele goede balans.

Lees verder!

Wit­lof met frisse gei­ten­kaas en ham

  • Bijgerecht
  • 20 minuutjes

Het is een klassieker. Een paar gezonder stronkjes witlof, met gesmolten kaas en ham. Wij eten onze vingers hier elke keer weer bij op. Zeker in combinatie met de frisse smaak van geitenkaas, geef je deze klassieker een gezonde en lekkere twist.

Lees verder!

Mi¬≠ni¬≠piz¬≠za’s met biologische gei¬≠ten¬≠kaas

  • Hoofdgerecht
  • 20 minuutjes

Met pizza’s kan er werkelijk alle kanten op, maar de combinatie van pizza met geitenkaas is onweerstaanbaar! Met nog geen half uurtje maak je een paar overheerlijke puntjes ovenpizza met biologische geitenkaas.

Lees verder!

Heb je voor ons een gouden recept?

We proberen hem graag uit en zijn superbenieuwd! Zodra deze naar meer smaakt zouden we hem graag willen delen op onze website, in onze nieuwsbrief en op social media. Alvorens sturen we je hierover nog even een berichtje, zodat we dit samen kunnen afstemmen ūüėä

    Met het versturen van het formulier ga je akoord met onze privacyverklaring

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.