Een volkoren cracker staat garant voor de nodige energie. Een ideale basis voor het uitvoeren van de klusjes om het huis, maar net zo goed een krachtige bodem voor het zwaardere werk op en rond de boerderij.
Lekker met pindakaas, hagelslag of een vers plakje worst, maar gelijk een stuk specialer met de combinatie van vers fruit, pecannootjes en natuurlijk verse biologische geitenkaas. Hop, waar wacht je nog op?
Specificaties
- Bijgerecht / Hoofdgerecht
- 2 personen
- 280 kcal
- 15 minuutjes
Ingrediënten
- 50 g ongebrande pecannoten
- ½ el vloeibare honing
- 250 g verse aardbei
- 8 stuks Wasa knäckebröd
- 125 g verse geitenkaas
Stappen
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de honing toe, schep goed om en bak nog 1 min. Schep de noten uit de pan en verdeel ze over een stuk bakpapier, zodat ze niet aan elkaar plakken. Laat afkoelen.
- Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes. Besmeer de crackers met de geitenkaas en verdeel de aardbeien erover. Hak de gekaramelliseerde pecannoten grof en strooi over de aardbeien.
Deel je deze tip voor ons op social media?
Terug naar overzicht