Onze tip van de maand 🧑‍🍳

De werkdag werkt pas goed, met een goede bodem 🍶

Elke maand serveren we je een nieuwe tip, waarbij de zuivel van onze geiten in de hoofdrol staat. Deze maand verlekkeren we je met een goede bak yoghurt!

Geitenmelk en geitenyoghurt hebben best veel van koemelk en regulier yoghurt weg. Ze zitten allebei bomvol eiwitten en zijn allebei een bron van waardevolle vitamines B2, B12 en calcium. Dit maakt ze super goed voor het onderhouden van sterkere botten, het zenuwstelsel een de energiestofwisseling.

En dit laatste daar willen we het eens met je over hebben. Zeker met deze koudere winterdagen is een goede portie energie geen overbodige luxe en de echte werkpaarden zullen dit gelijk met ons eens zijn. Een werkdag werkt namelijk het allerbest met een goed gelegde bodem.

In geitenyoghurt zitten relatief gezien veel vetten en deze is dan ook alleen verkrijgbaar als volle variant. Een stevige maaltijd vergeleken met de normale yoghurt, maar dat maakt dit nou juist tot het ideale krachtvoer voor de harder werker, iedere dag opnieuw!

Lekker ook om te combineren, met bijvoorbeeld een beetje limonade of een handje van je favoriete muesli. De mogelijkheden zijn eindeloos en je bent altijd snel klaar om aan tafel te gaan. Zeker een keertje proberen!

Deel je deze tip voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.