Kom gezellig langs op ons melkgeitenbedrijf.

We vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze milieuvriendelijke aanpak, en geven je een kijkje achter onze schermen. Middels een aantal leuke arrangementen heten we je van harte welkom om de dieren en de natuur van dichtbij te zien en te beleven.

Een kijkje achter de schermen?

Bezoek ons melkgeitenbedrijf voor een leuke rondleiding!

We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en proeverij, waarbij we je meenemen in het reilen en zeilen van ons melkgeitenbedrijf en meer vertellen over onze missie, zo diervriendelijk en duurzaam mogelijk ondernemen.

Meer info en boeken!
De ontdekkingstoch die je niet snel vergeet!

Super leuk, we komen een keer langs met de klas!

Samen met de klas meer leren over diervriendelijk en duurzaam ondernemen en te weten komen over wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is deze excursie écht wat voor jullie!

Meer info en boeken!
Creëer samen een onvergetelijk moment!

Een leuk evenement? Geef hem bij ons op de boerderij.

Momenteel werken we aan de faciliteiten en mogelijkheid om jouw vergadering of presentatie, te kunnen geven in onze speciaal ingerichte ruimte, waar meer mogelijk is dan je denkt en je geniet van de landelijke rust en omgeving.

Meer info en boeken!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.