Kom gezellig eens langs. We hebben leuke arrangementen.

We vertellen je graag meer over de onderneming en geven graag een inkijkje achter de schermen. Middels een aantal leuke arrangementen heten we je welkom om de boerderij, de dieren en de natuur van dichtbij te zien en te beleven. Let op: Wegens de omstandigheden met betrekking tot Covid-19 kunnen wij tijdelijk geen gasten op de boerderij verwelkomen. Volg ons op de socials, ons nieuws of via de nieuwsbrief voor toekomstige ontwikkelingen.

Een kijkje achter de schermen?

Bezoek onze geitenhouderij voor een leuke rondleiding!

We nodigen je van harte uit bij ons op de boerderij, voor een rondleiding en fijnproeverij. We nemen je mee langs het reilen en zeilen van de geitenhouderij en vertellen je graag meer over onze missie, om zo biologisch en eerlijk mogelijk te ondernemen.

Meer info en boeken!
Waarom niet gewoon met school?

Super leuk, we komen een keer langs met de klas!

Samen met de klas meer leren over biologisch ondernemen? En meer te weten komen over wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is deze excursie écht wat voor jullie!

Meer info en boeken!
Super in combinatie met een rondleiding

Een keer vergaderen? Doe het bij ons op de boerderij.

Vergaderen bij De Molswaerd? Dat kan zeker! We nodigen je van harte uit op één van Nederlands mooiste plekjes. Tijdens de vergadering verzorgen wij koffie, thee, broodjes en andere lekkernijen.

Meer info en boeken!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.