Onze tip van de maand 🧑‍🍳

Sterk en gezond, met de paplepel ingegoten! 👶

Elke maand serveren we een nieuwe tip, waarin de zuivel van onze geiten de hoofdrol speelt. Deze maand hebben we iets verrassends, want wist je dat geitenmelk ook veel wordt gebruikt voor baby opvolgmelk?!

Geitenmelk is een populaire keuze voor ouders die op zoek zijn naar alternatieven voor koemelk in babyvoeding. De zogenaamde opvolgmelk van geitenmelk bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Je zou het misschien niet verwachten, maar de basis van opvolgmelk is vaak geitenmelk en één van de grote voordelen is dat het van nature beter verteerbaar is dan babyvoeding van koemelk.

Ook bevat het meer mineralen en vitamines, zoals calcium, magnesium, vitamine B6 en vitamine A. Extra ingrediënten, zoals lactose, plantaardige oliën en vitamines, zorgen ervoor dat baby’s alle voedingsstoffen binnenkrijgen voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Een gezonde en voedzame keuze en een goed alternatief voor baby’s die gevoelig zijn voor koemelk. Het is belangrijk op te merken dat niet alle kleintjes geschikt zijn voor geitenmelkpoeder. Lees daarom goed de gebruiksaanwijzing van de fabrikant, zodat je voorzichtig kunt overstappen op deze opvolgmelk of andere babyvoeding.

Deel je deze tip voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.