Als bijgerecht of hoofdgerecht? Het ligt er helemaal aan uit welk hout je gesneden bent.

Vorige week spraken we over de aardappels die te vaak zomaar op het bord verschijnen. Ze zouden saai zijn, maar daar komen we deze maand graag op terug.

Zoals eerder in onze collectie recepten omschreven is er van alles te experimenteren en zo ook met aardappels. Deze aardappel-preisoep is namelijk alles wat je nodig hebt om even bij te komen. Met de nadruk op bijkomen, want bij ons op De Molswaerd zien we een soepje nog altijd als een bijgerecht, maar met een lekker stukje brood en goed beleg is dit ook zeker een volwaardige maaltijd 😊

Deel je dit recept voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.