De combinatie van walnoot, semi-gedroogde tomaten & biologische geitenkaas: Je moet er maar opkomen, maar het is verrukkelijk!

Groente saai? Helemaal niet! Het is de kunst om er een lekkere twist aan te geven. En waarmee doe je dat nou beter mee dan met geitenkaas?

In onze catalogus met maandelijkse recepten dagen we je uit om het experiment aan te gaan en ook dit keer hebben we weer een gezonde uitdaging  voor je klaar staan. Namelijk: Romige linguine met broccoli, walnoot, semi-gedroogde tomaten & biologische geitenkaas!

Linguine horen we je zeggen? Jazeker! Een langwerpige soort pasta, gemaakt van durumtarwemeel. Ze zijn breder dan spaghetti maar hebben wel dezelfde Italiaanse afkomst. Hieronder laten we je zien hoe je hiermee een lekker en gezond maaltje op tafel kunt toveren.

Deel je dit recept voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.