Onze tip van de maand 🧑‍🍳

De combinatie van walnoot, semi-gedroogde tomaten & biologische geitenkaas: Je moet er maar opkomen, maar het is verrukkelijk!

Groente saai? Helemaal niet! Het is de kunst om er een lekkere twist aan te geven. En waarmee doe je dat nou beter mee dan met geitenkaas?

In onze catalogus met maandelijkse recepten dagen we je uit om het experiment aan te gaan en ook dit keer hebben we weer een gezonde uitdaging  voor je klaar staan. Namelijk: Romige linguine met broccoli, walnoot, semi-gedroogde tomaten & biologische geitenkaas!

Linguine horen we je zeggen? Jazeker! Een langwerpige soort pasta, gemaakt van durumtarwemeel. Ze zijn breder dan spaghetti maar hebben wel dezelfde Italiaanse afkomst. Hieronder laten we je zien hoe je hiermee een lekker en gezond maaltje op tafel kunt toveren.

Deel je deze tip voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.