Een kijkje achter de schermen?

Welkom! We ontvangen je graag op ons melkgeitenbedrijf, voor een leuke rondleiding en proeverij!

Let op: Onze rondleiding start vanaf 10 personen en is alleen mogelijk op afspraak, zodat we vooraf de wensen kunnen bespreken en je bezoek zo goed mogelijk voor kunnen bereiden.

We nodigen je van harte uit voor een informatieve rondleiding en fijnproeverij, waarbij we je meenemen in het reilen en zeilen van ons melkgeitenbedrijf en meer vertellen over onze missie, zo diervriendelijk en duurzaam mogelijk ondernemen.

Tijdens de rondleiding van een uur nemen we samen het bedrijf en de geiten onder de loep en kun je alles vragen en leren over onze manier van werken, de bijzondere manieren en gebruiken van de geiten en de maatregelen die we nemen om samen met de natuur de beste zuivel te creëren.

We starten de tour vanaf 10 deelnemers en de kosten zijn € 8,50 per persoon. Kom je met meer dan 20 personen? Dan geldt een lager tarief van € 7,50 per persoon. Inbegrepen en als leuke afsluiter genieten we samen van een gezellige proeverij, waarbij we de kracht van écht goede geitenmelk proeven, genieten van een ijskoud geitenijsje en indien gewenst de mogelijkheid bieden om af te sluiten met koffie of thee.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op of maak hieronder je online boeking.

Boek een rondleiding per telefoon: 0184 691 354
Vraag hem aan via een mailtje: info@demolswaerd.nl

  Rondleiding boeken

  Laat je ons even weten op welke dag je graag langs wilt komen, of je speciale wensen hebt voor koffie of thee en op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Dankjewel alvast en we nemen snel contact met op om je bezoek te bevestigen.

  Met het versturen van het formulier ga je akoord met onze privacyverklaring
  Terug naar overzicht

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.