Een kijkje achter de schermen?

Leuk! Kom een keertje langs op onze geitenhouderij, voor een leuke rondleiding en lekkere fijnproeverij!

We nodigen je van harte uit voor een informatieve rondleiding, waarin we je meenemen in het reilen en zeilen van de geitenhouderij, meer vertellen over onze toekomstvisie en laten zien hoe wij zo biologisch mogelijk ondernemen.

Binnen de rondleiding van een uur nemen we het bedrijf en de geiten onder de loep en kun je alles vragen en leren over onze manier van werken, de bijzondere manieren en gebruiken van de geiten en de maatregelen die we nemen om samen met de natuur de beste zuivel te creëren.

We starten de tour vanaf 10 deelnemers per aanvraag en de kosten bedragen € 8,50 per persoon. Kom je met meer dan 20 personen? Dan geldt een lager tarief van € 7,50 per persoon. Inbegrepen en als leuke afsluiter genieten we samen van een lekkere proeverij, waarin we een goed stuk geitenkaas op de proef stellen en aanvullend bieden we de mogelijkheid om de tour te voorzien van koffie of thee.

Let op: Onze rondleiding is alleen mogelijk op afspraak, zodat we vooraf je wensen kunnen bespreken en hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op of maak hieronder je afspraak online.

Geef ons een belletje: 0184 691 354
Stuur even een mailtje: info@demolswaerd.nl

  Rondleiding boeken

  Laat je ons even weten op welke dag je langs wil komen, of je speciale wensen voor koffie of thee hebt en op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Dank vast en we nemen snel contact met op om je bezoek te bevestigen.

  Met het versturen van het formulier ga je akoord met onze privacyverklaring
  Terug naar overzicht

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.