Creëer samen een onvergetelijk moment!

Een evenement in gedachten? Waarom niet bij ons? We heten je van harte welkom op één van de mooiste plekjes van Nederland.

Een evenement organiseren op De Molswaerd? Nog eventjes geduld, maar binnenkort kan dat kan zeker!

Momenteel werken we aan de mogelijkheid en faciliteiten om jouw vergadering, presentatie of feestelijke tussenstop te kunnen houden in onze speciaal ingerichte evenementenruimte, waar meer mogelijk is dan je denkt en je kunt genieten van de landelijke rust en omgeving.

Hier hebben we een rondleiding en een eerste kopje koffie inbegrepen, en tegen een meerprijs bieden we heerlijke gevulde koeken en natuurlijk onze ongeëvenaard lekkere geitenmelk en ijs!

Onze eerste aanvragen zijn al te leuk om niet te noemen. Zo kregen we de aanvraag van een groep collega’s die, na jaren van trouwe dienst, afscheid willen nemen van hun collega, met een lekker bakje koffie tijdens hun doorreis. Of van een leuk stel oldtimerfanaten, die na de nodige kilometers door het platteland een goede lunch bij ons willen nuttigen.

Heb je ook zo’n leuk idee? Houdt de komende tijd onze website, social media kanelen en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over deze mogelijkheid.

👉 Lees hier alvast onze aankondiging

Bel als je niet kunt wachten: 0184 691 354
Of stuur alvast een mailtje: info@demolswaerd.nl

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.