De ontdekkingstoch die je niet snel vergeet!

Super leuk, kom een keer met de klas en leer van alles over onze dieren en de natuur!

Let op: Onze rondleiding start vanaf 10 personen en is alleen mogelijk op afspraak, zodat we vooraf de wensen kunnen bespreken en je bezoek zo goed mogelijk voor kunnen bereiden.

Samen met de klas meer leren over diervriendelijk en duurzaam ondernemen? En meer te weten komen over wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is deze excursie écht wat voor jullie!

We vertellen jullie graag meer over onze missie en delen onze kennis maar al te graag met de nieuwe generatie. In dit twee uur durende bezoek staat de natuur centraal. We maken een leuke rondleiding over de boerderij en laten zien hoe we op een zo  verantwoord mogelijke manier met onze dieren en de natuur omgaan. We geven de klas alle ins-en-outs over de geiten en duiken het land in om meer te leren over de biodiversiteit.

We starten de tour vanaf 10 deelnemers en de kosten zijn € 8,50 per persoon. Kom je met meer dan 20 personen? Dan geldt een lager tarief van € 7,50 per persoon. Na de rondleiding is het natuurlijk lekker om wat te eten of drinken en tegen een meerprijs verzorgen we koffie en fris met bokkenpootjes, lekkere soep, ongeëvenaarde geitenmelk en geitenijsjes om je vingers bij af te likken! Voor de hele klas!

Snel op ontdekkingstocht?! Neem contact met ons op of maak hieronder je online boeking.

Boek een rondleiding per telefoon: 0184 691 354
Vraag hem aan via een mailtje: info@demolswaerd.nl

  Rondleiding boeken

  Laat je ons even weten op welke dag je graag langs wilt komen, of je speciale wensen hebt voor koffie of thee en op hoeveel mensen we kunnen rekenen? Dankjewel alvast en we nemen snel contact met op om je bezoek te bevestigen.

  Met het versturen van het formulier ga je akoord met onze privacyverklaring
  Terug naar overzicht

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.