Waarom niet gewoon met school?

Super leuk, kom een keer met de klas en leer van alles over onze dieren en de natuur!

Samen met de klas meer leren over biologisch ondernemen? En meer te weten komen over wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is deze excursie Γ©cht wat voor jullie!

We vertellen jullie graag meer over onze missie en delen onze kennis maar al te graag met de nieuwe generatie. In dit twee uur durende bezoek staat de natuur centraal. We maken een leuke rondleiding over de boerderij en laten zien hoe we op biologische wijze met onze dieren en de natuur omgaan. We geven je de ins-en-outs over de geiten en duiken het land in om meer te leren over de flora en fauna.

Na de rondleiding is het natuurlijk lekker om wat te eten of drinken. Wij verzorgen koffie en fris met bokkenpootjes, lekkere broodjes geitenkaas en/of soep voor de hele klas (tegen meerprijs).

  Maak hier je afspraak

  Laat ons weten op welke dag je langs zou willen komen en vermeld daarbij ook even het aantal personen waarmee je langskomt. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug om je afspraak verder af te stemmen.
  Met het versturen van het formulier ga je akoord met onze privacyverklaring

  Deel je deze pagina voor ons op social media?

  Terug naar overzicht

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.