Samen met de klas van alles leren over geiten, het platteland en ons melkgeitenbedrijf.

Onze eerste Γ©chte rondleiding en wat hadden we een leuke ochtend πŸŽ‰

We laten de jonge generatie graag zien hoe het eraan toegaat bij ons op De Molswaerd. Er gebeurt altijd van alles en er is veel te vertellen over onze diervriendelijke en milieubewuste manier van ondernemen. Deze maand kregen we een leuke aanvraag van een avontuurlijke juf.

Ze vertelde ons over haar stageopdracht, waarin ze een uitje mocht organiseren en dat ze graag met een collega juf en met haar kleutertjes bij de lammetjes wilden komen kijken. Superleuk natuurlijk en wat ons betreft verantwoord genoeg om er een eerste rondleiding van te maken. De collega juf bleek nog jarig ook, dus met haar speciaal gebakken geitenkoekjes was het feestje helemaal compleet!

Kom je ook een keertje langs met de klas? Stuur ons even een berichtje via dit formulier, dan prikken we een datum en geven we samen een leuke invulling aan je bezoek!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan even in voor onze maandelijkse nieuwsbrief of breng gewoon vaker een bezoekje aan onze website of social media 😊

Schrijf je hier in voor onze πŸ‘‰ maandelijkse nieuwsbrief
Kom een keertje langs en πŸ‘‰ boek een rondleiding
Volg onze nieuwtjes op πŸ‘‰ Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! πŸ‘‹
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd β€’ Melkgeitenbedrijf

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.