Ons plas dras gebied is natuurlijk een super plekje voor bijzondere vogels. Maar zo bijzonder..?!

Dit verwacht je toch niet?

Deze week spotte Jako van Gorsel een heuse kraanvogel, zomaar, ineens, even aan het bijtanken van wat wij hopen een geslaagde doortocht. Jako zag hem als eerste en voor zover bekend als enige en doet enthousiast verslag van deze bijzondere verschijning! 

Tip: Pak op een goed moment een goeie bak koffie en ga eens zitten voor de website van De Visdief (visdief.nl), waarin Jako enthousiast vertelt over zijn avonturen en handige tips geeft over het spotten van vogels 👍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, breng regelmatig een bezoekje aan onze website of volg ons op social media, dan ben je altijd op de hoogte van de leukste nieuwtjes en onze laatste ontwikkelingen.

Schrijf je hier in voor onze 👉 maandelijkse nieuwsbrief
Kom een keertje langs en 👉 boek een rondleiding
Volg onze nieuwtjes op 👉 Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! 👋
Fam. Van den Bergh
Biologische Geitenhouderij De Molswaerd

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste updates omtrent de boerderij. Uitschrijven is gemakkelijk via de uitschrijflink in onze e-mails. Met het inschrijven ga je akkoord met ons privacyreglement.