Delen is vermenigvuldigen en dat doen we graag tijdens het bezoek van de studenten natuurgeneeskunde voor dieren.

Deze maand kregen we een heel leuk verzoek van de studenten van de Silverlinde, in Breda. Een instituut voor cursussen, lezingen, workshops en veterinaire beroepsopleidingen op het gebied van natuur- en diergeneeskunde.

De studenten kregen de opdracht om een ​​geitenboerderij te bezoeken en tijdens dit bezoek kennis te maken met onze specifieke relatie met de dieren en de verantwoorde omgang met de natuur. Binnen dit onderzoek staat het natuurlijk welzijn en het houden van dieren centraal, iets waar ons melkgeitenbedrijf zoveel mogelijk op aansluit.

Het werd voor beide partijen een enorm leerzame en gezellige middag. De studenten waren zeer geïnteresseerd in ons bedrijf, raadpleegden vooraf uitgebreid onze website en maakten hierbij goed gebruik van de beschikbare informatie. Ze wisten veel en vooral kritische vragen te stellen! Maar leer ons kennen, we wisten wat ons te doen stond. 💪

De geiten vonden het natuurlijk allemaal geweldig en de stoet aan druk formulerende mensen maakte zowel nieuwsgierig als actief. Goed kijken, zich hier en daar laten horen en hun beste beentje voorzetten, dat kunnen ze wel en naar ons idee hebben ze zich als voorbeeldige gastheren en gastvrouwen gedragen.

Aan het einde gekomen van de rondleiding was het tijd om te ontspannen en iets lekkers te nuttigen. Hier wisten wij wel raad mee en onder het genot van de nodige verse geitenkaas keken we met elkaar terug op een geslaagde middag en een informatief bezoek.

Wil je ook meer leren over ons melkgeitenbedrijf en onze zorgvuldige omgang met de geiten? Dat lijkt ons erg leuk en we vertellen je er graag meer over! Neem contact op via het contactformulier op onze website, stuur even een mailtje naar info@demolswaerd.nl of geef gewoon even een belletje op +31 (0)184 691 354, dan overleggen we de mogelijkheden en zorgen wij voor een leuke invulling!

Op de hoogte blijven van de mogelijkheden om onze geitenboerderij te bezoeken of gewoon benieuwd naar onze ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of bezoek regelmatig onze social media of website! Dan komt dat helemaal goed. 😊

Schrijf je hier in voor onze 👉 maandelijkse nieuwsbrief
Kom een keertje langs en 👉 boek een rondleiding
Volg onze nieuwtjes op 👉 Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! 👋
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd • Melkgeitenbedrijf

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.