We hebben een gloednieuwe website en daar kunnen we wat mee!

Als voormalig melkveebedrijf zijn wij overgestapt naar het houden van geiten, voor de productie van de hoogste kwaliteit geitenmelk!

Een bijzondere stap waarin we veel meemaken, actief werken aan een groenere samenleving en jullie van harte uitnodigen om dit alles met ons mee te beleven!

Hier past natuurlijk een mooie website bij. Zodat je ons beter kunt leren kennen, maar ook om jezelf op de hoogte te kunnen houden van de laatste ontwikkelingen. We vinden het belangrijk om transparant te zijn en actief te kunnen bijdragen aan het goede imago van de melkgeitenbedrijven in het algemeen. Want de markt is constant in beweging en er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen.

Nieuws
We brengen je periodieke updates middels onze nieuwspagina, waarin we schrijven over veranderingen en innovaties op de boerderij. We vertellen je meer over nieuwe en te treffen maatregelen en de consequenties die daaraan verbonden zijn.

Mediaboek
De leukste foto’s en video’s plaatsen we in ons media archief, zodat je een leuke impressie krijgt bij onze onderneming en wij later terug kunnen kijken op onze ontwikkelingen. Daarbij plaatsen we links naar interessante informatie omtrent het houden van geiten.

Recepten
Met onze geitenzuivel maak je de lekkerste gerechten, dus dagen we je graag uit om het experiment aan te gaan. We zetten regelmatig nieuwe recepten op de website, dus houdt deze pagina in de gaten om jezelf of je gasten eens goed te verwennen!

Bezoeken
We nodigen je van harte uit om de boerderij met eigen ogen, neus en oren te komen beleven. Samen of met een groep, we staan klaar met een goede bak koffie en kijken ernaar uit om je meer te vertellen en te laten zien! Reserveren kan telefonisch, per mail of via de contactformulieren bij de arrangementen.

Vragen
We krijgen heel wat vragen en dat is maar goed ook, want zo kunnen we je helpen om antwoorden te vinden op prangende kwesties. De meest gestelde vragen lichten we uit en plaatsen we met een goede onderbouwing op de website. Heb je toevallig een vraag? Stel ons die gerust via het contactformulier.

Contact
Heb je een algemene vraag of ben je gewoon benieuwd naar meer informatie? Neem dan gerust contact op, want we kijken er naar uit om je meer te vertellen! Kom je langs op de boerderij? Super, laat het ons dan eerste even weten of bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Kijk eens rustig rond en kom regelmatig terug voor nieuwe updates, weetjes en informatie. Vergeet ons ook niet te volgen op social media, want daar houden we je ook graag op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze 👉 maandelijkse nieuwsbrief
Kom een keertje langs en 👉 boek een rondleiding
Volg onze nieuwtjes op 👉 Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! 👋
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd • Melkgeitenbedrijf

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.