Welkom op onze Onze
Boerderij

Waar het begon in de jaren β€˜60 evolueerde we tot een volledig nieuwe onderneming, met nieuwe ambities en moderne doelstellingen.

Het begon allemaal zo’n 60 jaar geleden, met een melkveehouderij van 30 melkkoeien.

Midden in het prachtige Bleskensgraaf werd gewerkt aan het produceren van verse melk en het welzijn van de dieren. Destijds waren we niet alleen, want het gebied werd dichtbevolkt met kleine veehouderijen.

De boerderij bevond zich aan de overzijde van de weg en er was daarmee beperkte groei mogelijk. Met de overname in 2005 stonden we voor de uitdaging om op te schalen, om onze idealen beter te kunnen toepassen. Dit heeft geleid tot een verhuizing, waar we zo’n 10 jaar aan hebben gewerkt.

Dit heeft ons veel mogelijkheden gebracht. We zitten dichter op ons land en hebben de faciliteiten kunnen bouwen om onze grote droom te verwezenlijken. De overstap naar het houden van geiten, voor de productie van geitenmelk! In 2018 maakten we deze bijzondere stap waarin we al veel hebben beleefd, actief werken aan een groenere samenleving en de pijlen op dagelijkse dag richten op het welzijn van dier en natuur. Een nieuwe filosofie waar we door samenwerking met de overheid, collega ondernemers en de omgeving vruchtbaarheid aan kunnen geven.

We hebben mooie plannen voor de toekomst en nodigen je hierbij uit om op de hoogte te blijven. Dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief, bezoek regelmatig deze website of meld je aan op onze social media kanalen zodat je op de hoogte kunt blijven van toekomstige ontwikkelingen!

Schrijf je hier in voor onze πŸ‘‰ maandelijkse nieuwsbrief
Kom een keertje langs en πŸ‘‰ boek een rondleiding
Volg onze nieuwtjes op πŸ‘‰ Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! πŸ‘‹
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd β€’ Melkgeitenbedrijf

Deel je deze pagina voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.