Graslandverbetering middels biologische haver en Italiaans raaigras.

Bij ons is het gras binnenkort nog groener dan bij de buren! Als het goed is tenminste..

We hebben afgelopen week namelijk aan graslandverbetering gedaan. Zo net voor de regen zaaide we 4 hectare perceel in met biologische haver en Italiaans raaigras, samen met loonbedrijf Bons uit Nieuw-Lekkerland. 5000 volle kuubs grond aangebracht, gespit, gefreest, geschoven en natuurlijk genoten van deze mooi klus! Weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk het filmpje! En nu afwachten of het zaad opkomt 😊

Update: We zijn inmiddels een paar weekjes verder en wat groeit het snel. Dit is boven onze verwachting! Door het vochtige en niet te koude weer heeft het gras de perfecte gelegenheid om te groeien. Hieronder een fotootje van het resultaat tot dusver..

Regenachtig weer is natuurlijk perfect voor het nieuwe gras, maar zodra het mooi weer is beginnen we zo snel mogelijk met het maaien van het verse gras. Momenteel staat het er super bij en wuift het prachtig in de zomerse bries, die zo nu en dan over het land waait.

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan even in voor onze maandelijkse nieuwsbrief of breng gewoon vaker een bezoekje aan onze website of social media 😊

Schrijf je hier in voor onze 👉 maandelijkse nieuwsbrief
Kom een keertje langs en 👉 boek een rondleiding
Volg onze nieuwtjes op 👉 Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! 👋
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd • Melkgeitenbedrijf

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.