De start van iets moois, iedere keer opnieuw 🌱

Meestal overdag en een enkeling wanneer de lucht zijn blauwgrijze tinten over het erf buigt, kruisen ze ons pad. Vloeiende bewegingen trekken op uitgekiende hoogtes voorbij, op zoek naar een plekje voor de nacht.

Dan wordt het stil, of althans zo lijkt het. Van afstand zien we dat het leven zich in stilte voltrekt. De dag zit erop, de buikjes zijn gevuld en het is tijd voor wat welverdiende rust.

De één is nog mooier dan de ander. Ze verschillen van kleur. Ieder voor zich. Missies, voorkeuren en smaken kruisen elkaar, maar de verschillen zijn niet groot genoeg. In harmonie verkennen ze hun mogelijkheden en genieten ze van een belangrijke overeenkomst. Het gebied.

Onze plasdras draait overtoeren en de biodiversiteit floreert. Het leven volgt zich in verschillende tempo’s op en begint keer op keer, tot het einde is gekomen. Het is er vorstelijk voor alle rangen en standen, die zich er thuis voelen, voor even of voor de lange termijn. Dit is het aankomts- en vertrekpunt van de omgeving.

Het zijn deze gebieden die ons land verrijken en ruimte bieden aan de bezoekers die we er graag zien komen en gaan. Zodat ze verderop hun werk kunnen doen en mogen volbrengen waarvoor ze op reis zijn gegaan. Onze natuurlijke wereld.

Dankjewel en dank aan Arnold Spek voor de fantastische foto’s! ❀️

Groetjes en tot snel! πŸ‘‹
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd β€’ Melkgeitenbedrijf

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.