We beginnen het nieuwe jaar met de aankondiging van ons nieuwste avontuur 😃

Het is weer tijd voor een gloednieuwe update vanuit één van de mooiste plekjes van het land, waar altijd wel iets te beleven valt. Het is dan ook niet voor niets dat we je graag op reis nemen door onze avonturen.

De geiten zijn het nieuwe jaar uitstekend begonnen en we weten het zeker, we merken het hier al, de zon is op zijn gemak en geeft een extra zonnestraal per dag, waar de omgeving met zachte kleuren op reageert.

Precies de ingrediënten waardoor het bij ons gaat kriebelen, waar we een goede portie energie van krijgen en zoals je van ons gewend bent; waar we het gevoel van krijgen dat we iets moeten doen.

Zo gezegd, zo gedaan en het is geen toeval dat dit ons brengt bij de aankondiging van ons nieuwste avontuur. We hebben de plannen al een tijdje, maar nu we eraan werken en het vorm krijgt, kijken we er meer en meer naar uit.

Je weet het inmiddels, we houden van een goede portie gezelligheid, een goed gesprek over meer dan koetjes en kalfjes, wat extra rumoer op het erf en bedrijvigheid tussen de bedrijven door.

Vandaar ook ons motto, om goede leefomstandigheden creëren voor de dieren en mensen om ons heen. Het vat samen wat we graag doen en past daarom zo goed bij het plan dat we de komende maanden gaan lanceren.

Voor ons komt alles hiermee samen 😊

De landelijke omgeving, met alle kleuren en de dieren die zich er thuisvoelen. De frisse lucht die je energie geeft en verandert in een sterrenspel dat zich in de loop van de dag over het erf uitstrekt. De gastvrijheid en het gezellige samenzijn, genieten van gezond eten en de beste ingrediënten die onze regio te bieden heeft.

Een totaalbeleving voor jong en oud, een unieke plek om de leuke momenten te vieren en extra bijzonder te maken, om op jouw manier een herinnering te creëren en ervoor te zorgen dat je die niet snel vergeet.

Houd de komende weken onze nieuwsbrief, social media kanalen en onze website in de gaten, want stap voor stap komen we dichterbij. We zijn er bijna en kunnen niet wachten om jullie hier snel meer over te vertellen!

Schrijf je hier in voor onze 👉 maandelijkse nieuwsbrief
Volg onze nieuwtjes op 👉 Facebook en Instagram

Groetjes en tot snel! 👋
Fam. Van den Bergh
De Molswaerd • Melkgeitenbedrijf

Deel je dit nieuwtje voor ons op social media?

Terug naar overzicht

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Schrijf je gelijk even in, dan ben je iedere maand als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand de leukste nieuwtjes over ons melkgeitenbedrijf. Uitschrijven is eenvoudig en doe je via de link in onze e-mails. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.